תהליך קבלת ויזת לימודים

kay2 at class

 

תהליך הבקשה לויזת לימודים הינו:

צור עימנו קשר דרך האתר, עמוד הפייסבוק שלנו או התקשר אלינו.

יש להתחיל את התהליך לפחות 4 שבועות לפני שהויזה הנוחכית הינה פג תוקף, במקרה של בקשה

ישראל, יש להתחיל את התהליך 6 שבועות לפני תאריך ההגעה לתאילנד

           בזמן ההגשה על התלמיד להראות חשבון בנק עם יתרה של 50,000 באהט ותעודת יושר.

מלא את טופס הבקשה לרישום לבית הספר.

בזמן הגשת הבקשה יש לשלם 10,000 באהט הפקדה. במקרה של הגשת בקשה מהארץ, יש לשלם את מלוא מחיר הקורס.

אחרי השלמת תהליך הבקשה, תשלח הבקשה לאישור משרד החינוך התאילנדי.

אחרי אישור משרד החינוך יש לשלם את יתרת מחיר הקורס ולצאת להגיש את הבקשה בשגרירות תאילנד. ויזת ל3 חודשים תימתן לתלמיד.

עם החזרה עם הויזה לתאילנד יחל התלמיד את הקורס הנבחר. על התלמיד להגיע לבית הספר עם הגיעו חזרה.

לפני תום 3 החודשים הראשונים על התלמיד לגשת למשרד ההגירה בקו סמוי להאריך את הויזה בשלושה חודשים נוספים. עלות ההארכה הינה 3000 באהט.